Privacyverklaring, -beleid

Vertrouwen

Samenwerken is gestoeld op vertrouwen. Fijn dat u vertrouwen in ons heeft. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van HorEyeZon. U dient zich ervan bewust te zijn dat HorEyeZon niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

HorEyeZon respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Contactgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, waaronder het gebruik van het contactformulier, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Wij vragen enkel naar uw persoonlijke gegevens, waaronder uw naam, e-mailadres of telefoonnummer, als dit relevant is onze (potentiële) samenwerking. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van HorEyeZon of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij -eventueel- beschikken.

Cookiebeleid