Even voorstellen2018-06-08T10:04:43+00:00

Wie is HorEyeZon?

HorEyeZon is Robin de Rooy. De handelsnaam HorEyeZon is in mei 2014 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

Daarna is er een traject begonnen met opleiding en certificering voor het commercieel mogen vliegen met RPA’s of drones.

Halverwege 2015 heeft HorEyeZon alle verplichte activiteiten uitgevoerd. Theorie- als praktijkonderdelen worden met positief advies van het NLR afgerond om een zogenaamde Bedrijfsontheffing te kunnen aanvragen bij ILT. Op 21 oktober 2015 is deze Bedrijfsontheffing verleend!

Maar de wet- en regelgeving aangaande ‘drones’ (RPA’s) is (n0g) steeds in beweging. Ook zit er Europese wet- en regelgeving aan te komen.

Anno 2018 bestaat de Bedrijfsontheffing niet meer. Deze heeft plaatsgemaakt voor de ROC / ROC-light.

Ofschoon voor de ROC-light niet benodigd, is Robin gecertificeerd RPAS piloot – heeft de beschikking over een RPA-L certificaat – en vliegt onder het ROC-light regime.

Tevens beschikt HorEyeZon over twee luchtwaardig verklaarde RPA’s, waarmee commerciële vluchten mogen uitgevoerd.

Beschikt u over een ROC maar zoekt u nog een piloot (eventueel met toestel?) – neem dan contact op!

Wat biedt HorEyeZon?

HorEyeZon beschikt over een aantal RPA’s. In het Luchtvaartregister ingeschreven drones zijn de PH-3RB (Inspire 2) en de PH-1GU, PH-1ED (Phantom 2 Vision+); alle van het type quadcopter van DJI. Deze systemen zijn makkelijk transporteerbaar en kunnen ca. 20 minuten vliegen met één batterijlading. Met de Inspire 2 kunnen Full HD en Ultra HD opnames worden gemaakt.

Bij HorEyeZon staat veiligheid hoog in het vaandel. Dat is ook de reden dat HorEyeZon beschikt over een RPA-L (Remote Pilote License) en door NLR en EuroUSC luchtwaardig verklaarde (gekeurde) drones.

HorEyeZon levert het ruwe beeldmateriaal tenzij anders afgesproken. Denk hierbij aan fotobewerking of montage van een (foto/film) rapportage. Dan leveren we het bewerkte resultaat.

HorEyeZon kan ook adviseren in wet- en regelgeving of andere RPA gerelateerde onderwerpen. Zo heeft HorEyeZon in juni 2018 les gegeven aan de nieuwe leergang 10-14 te Zwolle. Interesse? Neem contact op!

HorEyeZon is formeel bevoegd om commerciële RPAS vluchten uit te voeren.

Wanneer HorEyeZon?

  • Wanneer uw budget beperkt is, maar
  • U toch graag die lang gewenste reportage wilt hebben.
  • U zoekende bent naar invulling van uw idee
  • U een snelle en correcte uitvoering wenst

Waarom HorEyeZon?

  • Wij luisteren naar uw wensen
  • Wij bieden maatwerk, van offerte tot eindproduct
  • Wij doen wat wij beloven
  • Wij werken met gecertificeerde piloten

Contact Info

Mobile: +31 6 3730 2574

Login