HorEyeZon probeert in de informatieverstrekking naar u als klant zo helder en compleet mogelijk te zijn. HorEyeZon toetst of zij uw wensen binnen de vigerende wet-en regelgeving kan uitvoeren, de mogelijkheden zo duidelijk als mogelijk weer te geven, zodat u uw verwachtingen daarop kunt afstemmen.

De informatie op deze website is voor algemene, informatieve doeleinden. Hoewel wij ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, geven wij geen representaties of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website, de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website, voor welk doel dan ook. Alle vertrouwen die u in deze informatie stelt is daarom op eigen risico. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Via deze website kunt u links naar andere websites tegenkomen die niet onder het beheer van HorEyeZon zijn. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites.