HorEyeZon beschikt over door het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) in Amsterdam getrainde piloten en gekeurde systemen. Onze handboeken zijn beoodeeld en goedgekeurd, onze platvormen luchtwaardig verklaard, geregistreerd in het luchtvaartregister en verzekerd.

De branchegenoten hebben zich verenigd in DARPAS – de Dutch Association for Remotely Piloted Aircraft Systems. Ook HorEyeZon heeft goede contacten met deze brancheorganisatie en aangesloten bedrijven. Zo houden wij elkaar op de hoogte van de (laatste) ontwikkelingen. Zowel op technisch vlak als op het vlak van wet- en regelgeving.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Zowel in binnen- als buitenland is het gebruik van onbemande systemen of ‘drones’ onderwerp van gesprek en de politieke agenda. De toepassingen zijn legio. De mogelijkheden worden nog beperkt door wet- en regelgeving. Maar ook die is in beweging.

 

Contracteer een gecertificeerd vliegbedrijf voor uw opdracht!

Hiermee beperkt u de (veiligheids)risico’s, kan de branche blijven bestaan en u later nog eens van dienst zijn.

 

Als erkend vliegbedrijf moeten wij u wijzen op de risico’s die u loopt met het contracteren van malafide vliegers. Wij kunnen niet met deze ‘bedrijven’ concurreren gezien de investering(en) die van bonafide bedrijven wordt gevraagd. Een erkend bedrijf – wel zo veilig.