Dit schooljaar is zo goed als voorbij. Althans, voor ons als het gaat om het houden van workshops met een klas vol leerlingen. We richten ons daarom alvast op het nieuwe schooljaar.

Naast studeren uit een boek is het tegenwoordig niet vreemd juist via een andere manier de stof eigen te maken: virtueel. We willen leerlingen techniek meer laten beleven. VR-Innovations en HorEyeZon zijn er van overtuigd dat het toepassen van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) technieken positief bijdragen aan de beleving en het lerend vermogen van leerlingen. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen: VR-Innovations brengt kennis in over VR en AR en HorEyeZon over drones. Moderne onderwerpen in één Workshop: Droom je drone”.

In de Workshop maken de leerlingen niet alleen kennis met VR en AR, ze gaan er ook mee aan de slag. In de virtuele wereld is alles mogelijk! En virtueel is soms niet meer van echt te onderscheiden. Technologische ontwikkelingen gaan snel. Soms zo snel, dat toepassingen op gespannen voet staan met bestaande wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van drones. Ook deze techniek vindt steeds meer toepassing. Voor een beter begrip van de do’s and dont’s is het goed te weten hoe een drone functioneert. We gaan hierover in gesprek en bekijken een drone van binnen en van buiten.

Geïnteresseerd in onze Workshop? Neem contact op met VR-Innovations of HorEyeZon en we bespreken de opties!